Fiskalne blagajne DIGITRON

Umjesto kompliciranih fiskalnih POS sustava na raspolaganju su Vam naše pametne fiskalne kompaktne registar-blagajne. Fiskalni program, tipkovnica, displej za prodavača i kupca, pisač, modem, uređaj za neprekidno napajanje - sve u jednom uređaju. Tu su i priključci za barkod čitač, digitalnu vagu i ladicu za novac.

 

Svi programi su uključeni u cijenu. Bez potrebe za licenciranim operativnim i fiskalnim programima i njihovim redovnim održavanjem. Trenutno uključivanje i isključivanje uređaja (bez čekanja).

 

Blagajne brzo šalju račune U CIS (centralni informacijski sustav Porezne uprave) putem Internet-a (WiFi i žično) ili pomoću mobilne GSM mreže (uz prethodni odabir) a primljeni JIR ispisuju na isječku računa. Mogućnost slanja prometa na centralni server, mogućnost listanja R1 i R2 računa…

 

Nakon kupnje, pomoću besplatnih programa potrebno je u blagajnu unijeti digitalni certifikat, OIB, lozinku lokalne internetske veze (WiFi ili žične) ili kod GSM varijante umetnuti pretplatničku karticu GSM operatera (bez dodatnog USB stika) i blagajna je spremna za rad. Manji broj artikala se može unijeti ručno putem ugrađene tipkovnice a veći broj artikala pomoću besplatnog programa i osobnog računala.

 

Blagajne su malih dimenzija, prijenosne i autonomne (akumulatorska verzija može raditi do 60 sati) idealne su za maloprodaju, ambulantnu prodaju, razne uslužne djelatnosti, slobodna zanimanja (veterinar, vodoinstalater, stomatolog, advokat, frizer, prodavač na tržnici…), kafiće, restorane …

 

Od modela izdvojit ćemo D110, D115, D120 i D130 modele, a više informacija možete pronaći na internet stranicama našeg partnera.

fiskalna blagajna D115